Volg deze instructies om je Microsoft 365 mailbox in te stellen in de standaard iOS Mail app.

1. Tik op “Instellingen”
  2. Tik op “Mail, Contacten, Agenda’s”
  3. Tik op “Account toevoegen”
  4. Selecteer” Exchange”
  5. Vul je volledige Office 365 e-mailadres in en je wachtwoord
  6. Tik op “Volgende”
  7. Vul in:
    • Bij Server: outlook.office365.com
    • Bij Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres ([email protected])
    • Bij wachtwoord: het wachtwoord voor je account
  8. Tik op “Volgende”
  9. Wacht even tot je gegevens geverifieerd zijn
  10. Selecteer de diensten die je wil synchroniseren met je iPhone of iPad
  11. Open de Mail app op je telefoon om je nieuwe mailaccount te bekijken.